www.girdapfm.com dinliyorsunuz...

Türkiye Lost Sitesine Hoşgeldiniz...

Lost Dizisini Online Olarak Takip Edebilirsiniz.Diziyi isterseniz Türkçe Dublaj Olarak,İsterseniz Türkçe Altyazı Orjinal İzleyebilirsiniz. Tam Ekran İzlemeyi Unutmayınız...İyi Seyirler.
Lost 1.sezon-Lost 2.Sezon-Lost 3.sezon-Lost 4.sezon online olarak isleyebilirsiniz.

2 Ağustos 2008 Cumartesi

Lost'un 5. Sezonundan ipucları




LOST'UN YENİ SEZONUNDAN İPUÇLARI...Tüm dünyada ilgiyle takip edilen ve hatta dünya televizyonlarında efsaneleşme yönünde hızla ilerleyen ‘Lost’ dizisi hayranları, sıkı durun! Elimizde dizinin 5. sezonuyla ilgili sağlam tüyolar var.Biliyoruz ki, sıkı takipçileri Lost’un 5. sezona ne zaman start vereceği ve önümüzdeki sezon neler olacağını merakla bekliyor.Sadece beklemekle de yetinmiyor, internet sitelerinde ve forumlarda tahminler yapılıyor, her bir sezon ayrı ayrı konuşuluyor hatta dizi ekibinin internete sızdırdığı bilgiler tartışılıyor.Son günlerde Amerika Lost’u tartışıyor, forumlar Lost tüyolarıyla çalkalanıyorken, Odatv.com Lost’un 5. sezonuyla ilgili bazı tüyolar yayınladı.İşte, son televizyon efsanesi Lost’un 5. sezonuyla ilgili en yeni tüyolar:Dizinin yeni sezonu 17 bölüm olacak,Sezon 5 neden geri dönmek zorunda olduklarını anlatırken, sezon 6 geri döndüklerinde neler yaşandığını anlatacak,Dizide Claire karakterini canlandıran Emilie De Ravin, dizinin bu sezonunda karşımıza çıkmayacak fakat 6. sezonda tekrar diziye dönecek,Micheal tarafından vurulan ve Hurley ile aşk yaşıyan Libby’nin hikayesine, Desmond’un flashbacklarinde geri dönülecek ve Hurley ile neden aynı hastanede oldukları ortaya çıkacak,Esrarengiz ‘Blacksmoke’ dizi bitene kadar açıklanmayacak,Locke’un deyimiyle “Mr Eko” geri dönecek fakat bu dönüş flashback şeklinde olmayacak,Vahşi doğada yaşayan ve kızını yıllar sonra bulan Danielle Rousseou, geçtiğimiz sezonda ölmüş olsa da flashbacklarda karşımıza çıkıcak,Charlotte ve Daniel Faraday daha aktif karakterler olarak dizide yer alacaklar,4. sezonda, Mr. Eco’nun John Locke’a “You’re next” (Sıradaki sensin) demesiyle Locke’un liderliği ve ölümü arasındaki bağlantı ortaya çıkacak,Karısı Sun’ın hamile olduğunu öğrenen Jin büyük ihtimalle yaşıyor olacak,Herkesi şaşırtan bir şekilde hem Jack’ın hemde Claire’in babası olduğunu öğrendiğimiz Christian Shephard çok önemli olacak ve neden bu denli önemli olduğu açıklığa kavuşacak,Benjamin ve Desmond 1. sezondan bu yana ilk defa aynı sahnede yer alacaklar.Son olarak, flashbackler ile flashforwardlar azalacak ve bir yerde ‘günümüz tarihi’ diye birleşecek…

Hiç yorum yok:

Uyarı:Lütfen Okuyunuz

Arkadaşlar eğer videolarda donma oluyorsa, yapmanız gereken açtığınız videoya play'a bastıktan sonra pause basarak dondurunuz ve bir süre videonun dolmasını bekleyiniz. Dolum hattını gördükten sonra tekrar play yapıp izleyiniz.
Sorunlarınız için: lostsitem@gmail.com mail atınız.

Sohbet Odası [Lost Burada Tartışalım]

İşte Lost da Seçtiğimiz En İyi Oyuncular

LOST İZLE,lost izle,Lost Dizisi,Lost İndir

Lost sezonları, 1sezon izle,2sezon izle,3sezon izle,4 sezon izle